Vásárlási tudnivalók


KEDVES LÁTOGATÓ!
ÜDVÖZLÜNK A LOONA DECOR SOAP OLDALÁN!

Reméljük megtaláltad a Neked való terméket.

Amennyiben nem találsz olyan szappant, ami raktáron van (csak a rendelhető kiírást látod) , vagy  egyedi terméket szeretnél, úgy a megrendelésed az átvétel előtt 15 nappal le kell adnod, hogy biztosíthassuk a szappan érési idejét a kiváló minőség eléréséhez.

 

  SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

A Nyugatinál, a 1055 Budapest, Szent István Körút 23. szám alatti Gardénia Virágpavilonban
ingyen átveheted a megrendelt terméket.  (térképen megnézem)

A bolt nyitvatartási rendje: Hétfő - Szombat : 8:00 - 20:00

                                                   Vasárnap : 8:00 - 13:00

Átvételi költség: 0.-Ft


PICK PACK PONT:

♥ Előre utalás esetén: 945.- Ft

♥ Helyszíni utánvételes fizetés esetén: 1080.- Ft

Előreutalás - információk:
A bankszámlaszámunkra (Bankszámlaszám:10702198-68941354-51100005) érkezett összeg megjelenése után azonnal megkezdjük a kiszállítást.
 


DPD FUTÁRSZOLGÁLAT:

♥ Előre utalás esetén: 1845.-Ft 

♥ Helyszíni utánvételes fizetés esetén: 2045.-Ft

Előreutalás - információk:
A bankszámlaszámunkra (Bankszámlaszám:10702198-68941354-51100005) érkezett összeg megjelenése után azonnal megkezdjük a kiszállítást.

      SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK


A kiválasztott terméket dobozba és/vagy buborékos borítékba csomagoljuk úgy, hogy a csomagolás a szállítás során megvédje a szappant.

A fizetendő végösszeg a megrendelt terméket és szállítási költséget, a számlát a csomag tartalmazza. Vállaljuk továbbá, hogy a megrendelés leadásakor feltüntetett, a visszaigazolásban szereplő áron, megfelelő minőségben és szavatossággal szolgáltatjuk a terméket.

A Vásárló vállalja,  hogy a megrendelt áru mennyiségi és minőségi átvételét, kifizetését - az általa választott fizetési módnak megfelelően - illetve amennyiben a küldemény átvétele a Vásárló hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget a Loona Kft-nek megtéríti.

A termék átvételét követően elállási jogoddal élhetsz 14 napon belül. Ezt a jogodat úgy gyakorolhatod, ha az átlátszó védőfólia sértetlenül marad a terméken. Amennyiben a termék sértetlenül kerül visszaküldésre, úgy a cég 14 napon belül visszatéríti a termék árát.

A webshopunkban megrendelt termékekről e-mailben küldünk rendelési visszaigazolást illetve az általad választott szállítási mód időpontját.

A küldeményt az általad kiválasztott Pick Pack Pont árushelyhez szállítjuk, amit az értesítő emailt követő hét (7) naptári napon belül át tudsz venni a rendelési kód felmutatásával vagy a neved bemondásával. Előfordulhat, hogy a kiszállító a szállítás során megsérült küldeményt megkísérli részedre átadni, amelyet természetesen megtagadhatsz, de ezt jegyzőkönyvben rögzíteni fogja az átvétel során. Kérjük, a csomagot minden esetben átvételkor vizsgáld meg, észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Abban az esetben, ha a küldemény Pick Pack Pont Árushelyre való kiszállításától számított hét (7) napon belül a küldemény átvétele céljából az Árushelyen nem jelensz meg, a kiszállítás és utánvét díját is felszámítjuk.

A DPD futárszolgálat a megrendeléstől számítva 3 munkanapon belül szállítja ki a termékeket az általad megjelölt címre munkanapokon 8:00 -18:00 óra között. Rendelésed kiszállításának időpontjáról sms értesítést kapsz a futárszolgálattól. Amennyiben az első kézbesítés meghiúsul, a futár egy értesítőt hagy a helyszínen. Az értesítőn szereplő szám segítségével a www.dpdcsomagom.hu portálon lehetőséged van egyedi igényeidnek megfelelően alakítani a csomag kiszállítását (a kézbesítést módosíthatod másik címre, időpontra, illetve a futár egy megadott helyen is leadhatja a csomagot).

Természetesen lehetőség van telefonon keresztül módosítani a csomag kiszállításának időpontján a +36/1-501-6200-as telefonszámon. A futárszolgálat a második kiszállítást követően még egyszer megkísérli a csomag átadását. Amennyiben a harmadik (3) kiszállítás is sikertelen, úgy a terméket a futárszolgálat visszaküldi részünkre, és az 1200.-Ft-os visszáru díjat felszámoljuk Neked.