Termékismertető


Ha olyan terméket szeretnél, amelyben nincs sem adalékanyag, sem tartósítószer, csak a természet adta alapanyagokból készült, és rendkívül dekoratív, akkor jó helyen jársz.

Minden termékünk natúr és bőrkímélő!

 

A szappanokat kiváló minőségű növényi olajból, vegyszer-és adalékmentesen, kézzel készítjük. A színekhez természetes színezéket, illatukhoz 100%-os tisztaságú illóolajat adunk.

Minden terméket átlátszó lélegző fóliába csomagolunk, így megőrízve dekoratív külsejét.

A szappan szembe kerülve csíphet, vonzó megjelenése miatt kérjük, hogy az első használat megkezdéséig tartsd csomagolásban a terméket elkerülve, hogy azt valaki megkóstolja. Amennyiben ez megtörténne, úgy azt azonnal ki kell köpni, és tiszta vízzel öblögetni. A szappan véletlen lenyelés esetén tartós egészségromlást nem okozhat.

A szappanok rengeteg használatra elegendőek, tesztünk alapján a hagyományos szappanoknak megfelelően olvadnak, habzanak, illetve rendkívül krémes az állaguk.

Az illóolajat tartalmazó szappanok kizárólag 100%-os tisztaságú olajat tartalmaznak, így használat során kellemes illatot hagy a bőrön, illetve a helyiségben. Mivel a termék nem tartalmaz mesterséges illatanyagot (parfüm, illatfokozók, stb.), így erős illatot csak a méretben nagyobb termékek tudnak árasztani (pl. szívtorta).

A gyermekeknek öntött szappanokhoz nem használunk illatanyagot érzékeny bőrük megóvása érdekében. 2 éves kor alatt a "Sütemény" szappanokat nem ajánljuk a gyermekeknek, mert azt szájba vehetik.

INCI szerinti összetevők: Hydrogenated palm oil 40%, Hydrogenated olive oil 25%, Caustic 15%, Hydrogenated sunflower seed oil 10%, Hydrogenated coconut oil 10%, caustic 15%, food coloring.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az erősen színezett termékek a természetes színezőanyagot ereszthetik, a dekoratív éles részek pedig az első használatkor sérülést okozhatnak.

Szappanméretek


 

Dekor szappanok  
normál    
8 x 8 x 2 cm  
súlya  
70-100 gr.
  mini 5 x 5 x 2 cm súlya   40-60 gr.
  kerek 8 x 2 cm súlya        110 gr.
Rózsa kerek 6 x 2 cm súlya          50 gr.
Tojás ovális 9 x 7 cm súlya           75 gr.

 

Sütemények        
Muffin normál     6 x 10 cm súlya 60-100 gr.
  mini       2 x 4 cm súlya       20 gr.
Torta     23 x 10 cm súlya kb. 2000 gr.
Tortaszelet normál 6 x 6 x 4 cm súlya    80-140 gr.
  mini 8 x 4 x 3 cm súlya          70 gr.
Állatkák              8 cm súlya          45 gr.
Szívtorta       23 x 2 cm súlya       1000 gr.