Regisztrációs feltételek


A weboldalon megjelenő tartalom a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján szerzői jogi oltalom alá esik és a Loona Kereskedelmi Kft. tulajdonát képezi.

A tartalom egyéb felhasználását az alábbi feltételek szerint engedélyezi a Jogtulajdonos: amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni a loona.hu oldaláról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi a weboldalról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyez el a címben vagy a lead alá.

Regisztráció során rendelkezésünkre bocsátott adatok

Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrálniuk kell. A regisztráció során keletkező információkat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint, a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatok

A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.  

A szolgáltatásaink részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A különböző hozzászólások szerzői joga adott felhasználót illeti, ugyanakkor a loona.hu jogosult azokból korlátozás nélkül idézni, illetve azokat sokszorosítani. A hozzászólások harmadik fél által csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetőek le, illetve terjeszthetők, és kizárólag a  írásbeli hozzájárulásával lehet őket felhasználni. Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a nyilvános kommunikációs csatornákon megjelenő hozzászólásokra, a nyilvános közlésekre érvényes különböző jogszabályok az irányadóak (1986. évi II. törvény, 1978. évi IV. törvény).

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén a Jogtulajdonos az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. A honlapon található bármilyen ötletet, javaslatot mindenki saját felelősségére használhatja.

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, amelyek a weboldal használatából, az adatok illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy weboldalról más cégek weboldalára is eljuthatsz.