Céginformáció


Kedves Látogató!

"Családfám kutatása során fedeztem fel, hogy már az őseim is szappankészítők voltak a középkorban. A XIV –XV. században Debrecen és Nagykálló volt az a két település, amely ellátta az egész országot, és ezen mesterség után vettük fel a vezetéknevet, amelyet azóta is sikerült megőriznünk.  

A felfedezés maga volt a szerelem első látásra, amely azóta is tart és erősödik, minél inkább belemélyedek a szakmába.

Leld te is olyan örömödet termékeimben, mint amilyen szeretettel én azt készítem."

  Sándor Edina

Filozófiánk

Különleges szappanok különleges alkalmakra!

Minden egyes darab egyedileg készül, amilyenné a helyzet, hangulat és pillanat varázsolja. A szappanokat a legújabb trendek, és persze a vásárlók igényei alakítják. Néhány apró dísz nem szappanból, hanem cukorból készül, de vízzel érintkezve azok is elolvadnak. Minden termékünk natúr és bőrkímélő!

Álmodd meg, és mi megcsináljuk!

Ha saját magad által kitalált kézműves szappannal szeretnéd meglepni vendégeidet, szeretteidet, akkor jó helyen jársz! Legyen az akár születésnapi, eljegyzési vagy babaváró torta, évfordulóra kért dekor szappan, vagy bármilyen sütemény, az általad megálmodott színekkel és díszekkel elkészítjük Neked. Amennyiben nem találsz olyan szappant, ami raktáron van, vagy egyedi terméket szeretnél, úgy a megrendelésed a nagy alkalom előtt 15 nappal le kell adnod, hogy biztosíthassuk a szappan érési idejét a kiváló minőség eléréséhez.

Keress minket ajánlatért emailen (loona@loona.hu) vagy telefonon (+3630/326-1122) !

Cégadatok

Loona Decor Soap
Loona Kereskedelmi Kft.
Székhely: 2000 Szentendre, Sellő utca 1. szám
Adószám: 24830870-2-42
Bankszámlaszám:10702198-68941354-51100005